Официално: Ще има фенове за сблъсъка Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, ето цените на билетите


Официално: Ще има фенове за сблъсъка Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, ето цените на билетите
Снимка: Guliver/GettyImages

4779 0

Мениджърската агенция на Антъни Джошуа - "Мачрум", официално обяви, че 1000 зрители ще могат да гледат на живо битката между световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO и претендента Кубрат Пулев. Битката между двамата е на 12 декември (събота) в “Арена Уембли”.

Промоутърът на британеца - Еди Хърнм е получил решението да има скормно присъствие на фенове, но със строги мерки за безопасност и насоки на мястото преди дългоочакваната битка на Джошуа у дома.

В залата няма да бъдат допускани хора, които са имали положителен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Освен това присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски. Стадионът на Тотнъм беше първоначалното място за защита на титлата на Джошуа за WBA, IBF и WBO срещу задължителния претендент на IBF Пулев през юни, но SSE Arena сега замества "The O2" като потвърдено място.

Билетите за двубоя са на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата, ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk. Еуфорията сред феновете на Джошуа е голяма заради завръщането му на ринга в родината му.

„Не мога да ви кажа колко съм щастлив, че феновете се връщат на нашите боксови събития на живо“, каза Еди Хърн, управляващ директор на Matchroom Sport. "Екипът е свършил невероятна работа през последните 10 месеца, ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които генерира публиката".  Междувременно промоутърът на Джошуа Еди Хърн сравни Пулев с Анди Руис (подробности тук).

Също така не пропускайте нито една новина покрай сблъсъка в специалната страница на Sportlive.bg, посветена на двубоя - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички