Бербатов: Кубрат Пулев е аутсайдер, но може да шокира Антъни Джошуа


Бербатов: Кубрат Пулев е аутсайдер, но може да шокира Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

9149 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че Кубрат Пулев може да изненада Антъни Джошуа и да го победи. Берба коментира предстоящия боксов сблъсък пред британското издание "Сън", признавайки че Кобрата е в позицията на аутсайдер, но даде пример с Анди Руис, който успя да победи Ей Джей.

„Като българин естествено, че искам Пулев да победи. Сега той има шанса да покаже колко добър може да бъде и съм сигурен, че Кобрата ще бъде надъхан за победа", коментира бившият футболист.

„Надявам се, че Пулев ще спечели. Изненадите се случват и мисля, че той може да го шокира. Джошуа вече бе изненадан от Руис, така че аутсайдерите могат да печелят, дори и срещу Джошуа", смята Бербатов.

В същото време бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън определи кой е най-великият боксьор в момента, а причината е повече от шокираща (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички