Майк Тайсън с разтърсващи първи думи за смъртта на Тупак Шакур, чувствал вина (ВИДЕО)


Майк Тайсън с разтърсващи първи думи за смъртта на Тупак Шакур, чувствал вина (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

62499 0

Всеизвестно е приятелството между две легенди, макар и в различни сфери - Майк Тайсън и Тупак Шакур. Боксьорът изживя много трудно смъртта на рапъра, който е убит на 13 септември 1996 година. Смята се, че той е бил застрелян по време на гангстерски атака заради отмъщение.

Тогава именно Тайсън е убедил и държал Тупак да отиде в Лас Вегас, за да наблюдава двубоя му срещу Брус Селдън. Цели 24 години по-късно Тайсън дава първо публично интервю относно случилото се и признава, че се е почувствал виновен за смъртта на близкия си приятел.

"Това бе много кофти ден, когато се случи. Много кофти. Почувствах се малко виновен, защото той дойде на боя ми. Аз го накарах и убедих да дойде, приканвайки го да донесе музиката, на която излязох на ринга.

Щях да излизам с него в същата вечер. Бях му обещал да отидем в един клуб. Но имах новородено бебе и майка му ме провокира да остана вкъщи. Ня.кой ми се обади онази нощ и ми каза какво се е случило. Това се случваше в моя свят и беше част от него, но защото беше станало с Тупак, към когото бях привързан, заради това бе различно. Очаквах някой да умре в битка или да бъде наранен, но когато се случи с него, бе различно" - споделя Тайсън

А как лекарство с халюциногенен ефект подтикнало Майк Тайсън да се завърне на ринга?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички