Дори и за 25 млн. долара: Майк Тайсън отказва да се бие с Ивендър Холифийлд


Дори и за 25 млн. долара: Майк Тайсън отказва да се бие с Ивендър Холифийлд
Снимка: Getty Images/Guliver

1848 0

По всичко личи, че трети мач между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд няма да има. Екипът на Холифийлд твърди, че Тайсън е отказал гаранция в размер на 25 милиона долара за мач с Холифийлд, като причината за отказа му не е ясна.

Според информациите, страните водят „интензивни преговори от няколко месеца“, като страната на Холифийлд вярва, че сделката е „неизбежна“. Според екипа на боксьора обаче исканията на Тайсън стават несъстоятелни и не може да се стигне до сделка.

„Смятахме, че това е сделката е сигурна, но бързо се разпадна, когато хората на Тайсън отказаха всички оферти“, заяви мениджърът на Холфийлд Крис Лорънс. „През цялото време преговаряхме добросъвестно и изглежда, че просто загубихме времето си.“

Холифийлд, бивш четирикратен шампион в тежка категория, се изправи срещу Тайсън за пръв път през ноември 1996 г., спечелвайки в 11-ия рунд с технически нокаут. Реваншът се състоя седем месеца по-късно, като се случи един от най-емблематичните моменти в историята на бокса. В третия рунд Тайсън захапа ухото на Холифийлд, а след това му захапа и другото ухо, преди мачът да бъде прекратен.

Отношенията между двамата се подобриха през годините. През ноември Тайсън направи демонстративен мач с Рой Джоунс-младши, а след него Холифийлд почувства, че и той иска да направи същото и да се изправи срещу именития си съпернки. През февруари се появиха съобщения, че има сделка за битката, но тези информации се оказаха неверни.

А кои са 5-те любими боксьори на Майк Тайсън - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички