Нужна е победа след Усик: Джошуа си уговори мач с аутсайдер - има дата


Нужна е победа след Усик: Джошуа си уговори мач с аутсайдер - има дата
Снимка: Getty Images

2298 0

Британското издание Daily Mail излезе с важна информация за местния любимец Антъни Джошуа. Бившият световен шампион се е договорил с американеца Джърмейн Франклин, за да премерят сили. На Острова веднага започнаха да пишат, че Ей Джей се е разбрал с аутсайдер, за да е сигурен в победата.

Дотам се стига, селд като Джошуа на два пъти бе победен от Олександър Усик, който към момента държи коланите му (WBA, WBO и IBF). Дуелът с Джърмейн Франклин ще е първи за Джошуа след мачовете с украинеца. Той ще се състои на 1-ви април тази година.

Изданието допълва още, че сблъсъкът ще се състои в добре познатата 02 Arena в английската столица Лондон. Преди да се разбере с Франклин, Джошуа бе свързван с потенциален двубой срещу Демси Маккийн.

Джеймс Франклин тренира с Тайсън Фюри при подготовката на втория за сблъсъка му срещу Дилиън Уайт през ноември 2022 година. Джошуа и Франклин са уточнили всички условия, включително и финансовите, като според Daily Mail до часове трябва да бъде подписано официално.

Загубите от Олександър Усик със сигурност са наранили Ей Джей. Самият Джошуа призна, че с цяло сърце иска отново да бъде световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички