Антъни Джошуа: С цялото си сърце и душа искам да бъда пак световен шампион!


Антъни Джошуа: С цялото си сърце и душа искам да бъда пак световен шампион!
Снимка: Getty Images

1766 0

Бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (26-3) заяви, че ще се боксира в мачове от висок ранг през 2023 г. с цел да се върне в надпреварата за титлата.

"Обичам, когато други бойци споменават името ми. Имам много възможности да проведа битка на високо ниво. Ще се бия с всеки, който е готов. Трябва да бъда постоянен, готов да се състезавам. Умирам да си върна титлите. С цялото си сърце и душа искам отново да бъда световен шампион“, заяви Джошуа пред "258 Management".

"Тази година загубих и това поражение ме изхвърли от шампионската надпревара. Това се превърна в нова глава от живота ми. Не съм свикнал, защото седем години бях в шампионската надпревара. Трудно е да се примиря с това“, добави Ей Джей.

В последния си мач засега Джошуа загуби от Олександър Усик (20-0) с поделено съдийско решение (116:112, 115:113, 113:115) на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия. А ето кой е фаворит за следващ съперник на Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички