Кубрат Пулев: До дни подписваме договора за мача с Джошуа


Кубрат Пулев: До дни подписваме договора за мача с Джошуа
Снимка: Instagram

1097 0

Най-добрият ни българки боксьор Кубрат Пулев се срещна със студенти от Икономическия университет във Варна във връзка със 100-годишния юбилей на висшето учебно заведение. След срещата той говори за предстоящия мач с Антъни Джошуа на 12-ти декември.

"До дни трябва да подпишем договор за мача с Джошуа. Колкото и да не ви се вярва, мач ще има, може би на закрити врата, но смятам, че ще се получи здрав мач. И за мен е добре, и за публиката е добре. Такава е ситуацията, че и да искаме, няма как да има зрители, или ако има, те ще са по-малко. Чувствам се убиец, така да го кажа по на жаргон. Чувствам се страхотно и идвам да уважа празника и да почерпя енергия от хората и тяхната любов. За мен е чест да съм тук", заяви той.

"Българинът отива за да мачка за цяла България, за целия народ и да вдигнем малко главите и самочувствието. Затова се подготвям толкова усилено и целенасочено за тази битка. Надявам се всичко това да остане, да има мач, да отида и да победя. В момента се подготвям за София, но най-вероятно ще заминем за Берлин и там ще продължи подготовкатаВинаги имам готовност за 12 рунда. Един път подцених Кличко, такъв шампион. Сега няма как да допусна тази грешка втори път и на 12.12. 2020 ще съм подготвен на максимални обороти и ще го смачкам". Междувременно легендата Майк Тайсън обяви, че е готов да се изправи срещу Антъни Джошуа на ринга (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама