Роберт Хелениус, след експресния нокаут: Сърцето ми е разбито


Роберт Хелениус, след експресния нокаут: Сърцето ми е разбито
Снимка: Getty Images

4966 0

Финландският боксьор Роберт Хелениус сподели чувствата си след тежкото поражение срещу Дионтей Уайлдър през уикенда. Той беше нокаутиран от американеца в последните секунди на първия рунд в Ню Йорк.

Хелениус обяви, че съжалява, че е загубил така и че се е надявал битката да продължи по-дълго. Той заяви, че е време да обърне повече внимание на семейството си.

"Може би ще ме отстранят за известно време. Не съм бил със семейството си от дълго време, така че ще си дам почивка и ще обмисля всичко. Предполагам, че няма да спра да тренирам, но ще отделя известно време на близките си, пък после ще видим.

Иска ми се битката да бе продължила още малко. Мачът дори не бе започнал. Сърцето ми е разбито в момента, но нека мине време и тогава ще помислим за това, ще оправим нещата. Ще прекарам време със семейството си, просто ще си почина. Раните ще зараснат", коментира финландският боксьор пред "Blue Blood Sports TV'.

Хелениус опита да даде обяснение и на това защо загуби така скорострелно и тежко. "Мисля, че той имаше нова тактика. Всъщност, не видях Уайлдър на задния си крак в нито една от неговите битки. Моята тактика беше да го накарам да продължи да отстъпва. Но той имаше добра тактика, така че ме изненада", обяви той. Самият Уайлдър пък се разкая за стореното след мача, като се разплака пред медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички