Нокаутиран от Фюри за 48 секунди прогнозира победа на Олександър Усик


Нокаутиран от Фюри за 48 секунди прогнозира победа на Олександър Усик
Снимка: GettyImages

17587 0

Матю Елис беше спрян от Тайсън Фюри точно за 48 секунди преди 15 години, но не смята, че ще победи битката му срещу Олександър Усик, която е на 18-и май в Рияд, Саудитска Арабия.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Боксьорът от Блекпул се изправи срещу Фюри през 2009 г. в петия професионален мач на "Циганския крал".  В разцвета си Елис беше солиден британски съперник в тежка категория, който можеше да се похвали с впечатляващ професионален рекорд от 18-1. По време на сблъсъка му с Фюри обаче  беше в упадък и признава, че се борил, за да може да участва в битката.

Фюри е аутсайдер в битката срещу Усик

Още: Тайсън Фюри призна: Уважавам Усик, а също и Кубрат Пулев

Бил се е с Фюри само заради парите

"Знаех какво правя, отидох за парите и това е. Вярвам, че щях да победя тази версия на Тайсън Фюри в моя пик. Нямам предвид Тайсън Фюри сега, имам предвид тогава. Това, което той направи за спорта, е невероятно и му свалям шапка".

"Никога не съм вярвал, че ще стигне толкова далеч. Той ме удари и може би трябваше да се снимам във филми, защото щях да бъда страхотен актьор. Просто исках да си взема парите и да вкарам живота си в релси".

Фюри свали Елис два пъти в първата минута, преди реферът Дейв Парис да отброи. Двамата станаха добри приятели след битката си, но това не промени мнението на Елис за безспорния сблъсък на Фюри с Усик този уикенд.

Още: Усик разказа как майка му заплашила да убие Тайсън Фюри

Предвижда победа за Усик

"Чувствам, че Усик има още много какво да даде и трябва да премине през много повече мачове. Искам Тайсън да спечели, защото мисля, че той направи фантастични неща за спорта и ми стана приятел след бокса. Но ако ме питате като специалист по бокс, тогава вярвам, че Усик ще спечели много трудна битка. Мисля, че Тайсън Фюри свърши работата си сега като шампион, мисля, че спечели парите си и загуби предимството си".

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

Още: Промоутърът на Фюри: Усик има слабо място, а Тайсън е в невиждана форма

Моментът настъпи! Първият за века мач за абсолютен световен шампион в тежка категория чука на вратата!

Над 6000 калории? Диетата на Тайсън Фюри преди боя с Олександър Усик не е за простосмъртни

Ленъкс Люис изненада с прогноза за мача между Олександър Усик и Тайсън Фюри

Олександър Усик пратил съобщение до Фюри, което оставило Тайсън "без ума и дума"

Реваншът между Фюри и Усик ще бъде 5 месеца след първия сблъсък

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички