Назоваха боксьор, който би оформил страхотна битка с Кубрат Пулев


Назоваха боксьор, който би оформил страхотна битка с Кубрат Пулев
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3990 0

След като на няколко пъти стана въпрос, че най-добрият професионален български боксьор Кубрат Пулев няма намерение да се пенсионира, неговият мениджър Ивайло Гоцев спомена боксьор, който би оформил страхотен сблъсък с 39-годишния българин.

Става въпрос за 32-годишния британец Дилиън Уайт, но Гоцев допълва, че той трябва първо да се справи срещу руснака Александър Поветкин. Освен това, мениджърът напомни, че Кубрат с положителен баланс в битките срещу британски боксьори:

"Нека не забравяме, че към момента сме с положителен баланс, като Кубрат е 2:1 срещу британски боксьори в тежка категория. Визирам Чисора и Хюи Фюри, така че нека продължим резултата. Със сигурност битка, която ще предизвика голям интерес и която според мен ще противопостави два големи характери и ще оформи страхотен сблъсък, е Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт, след като се справи с Поветкин.

Дилиън Уайт е бил много шумен през миналото, като е говорил за Кубрат. Пулев чувства, че именно устата на Уайт е перфектната, която иска да затвори. Това е страхотно шоу при най-тежките за бъдещето" - сподели Гоцев пред "Скай Спортс".

А Ивайло Гоцев обясни защо Кубрат Пулев каза на Антъни Джошуа да го запомни и защо не се е отказал от боя.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


СНИМКИ: Денят, в който НЛО прекъсна мач в Италия

Преди 67 години футболен мач във Флоренция, Италия, беше прекратен в самия му разгар. Футболисти и зрители...

Реклама

Най-четени новини


виж всички