Джени Суши останала доволна от победата на Джошуа и обвини Кобрата в лъжа


Джени Суши останала доволна от победата на Джошуа и обвини Кобрата в лъжа
Снимка: Instagram

2727 0

Джени Суши, с която Кубрат Пулев имаше сериозни проблеми заради целувка след един от двубоите му, заяви, че не е имала съмнения в победата на Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория. Британецът спечели с нокаут в деветия рунд и нанесе второ поражение в професионалната кариера на 39-годишния софиянец.

"Гледах клипове от мача. Антъни Джошуа изглеждаше страхотно. Невероятен боксьор. Доминираше от самото начало на мача. Всички знаеха, че щеше да спечели. Нямам търпение да го видя на ринга срещу Тайсън Фюри", анализира срещата пред "България днес" Джени Суши, която има няколко интервюта с популярни личности от света на бойните спортове.

По време на сагата с Кубрат Пулев американката получи много съобщения от фенове на Кобрата в социалните мрежи. Сред тях имаше и заплахи за убийство. Заради обидите Джени Суши изпадна в депресия и временно спря своя инстаграм акаунт. Основната тема на заплахите беше потенциален съдебен процес за сексуален тормоз срещу българина.

"Изненадана съм, че след толкова много време феновете на Пулев така и не разбраха, че той излъга за делото - добави американската журналистка - В буквалния смисъл излъга, че съм щяла да го съдя. Калифорнийската атлетическа комисия спря правата му за 6 месеца. Принуди го да мине курс за сексуален тормоз и глоба, която беше платена. Има голяма разлика между комисията и съда. Никога не е било завеждано дело, нито е било дискутирано нещо подобно". А кой нарече Кобрата "сексуален хищник" заради Суши вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички