Наш треньор: Еди Хърн да организира мачове на Кубрат, не на Чисора


Наш треньор: Еди Хърн да организира мачове на Кубрат, не на Чисора
Снимка: GettyImages

1879 0

Изтъкнатият български треньор по бокс Палми Ранчев направи любопитно изказване по повод предстоящия тази вечер мач между Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Той препоръча на най-известния промоутър на Острова - Еди Хърн, да организира занапред мачове с участие на българския боксьор, вместо да залага на настоящия си клиент Чисора.

"Ако Еди Хърн ще организира мач напред, по-интересният боксьор е Кубрат. Първо, че е бял. След това е много атрактивен на ринга. Хърн със сигурност ще участва в организацията на някои от следващите мачове. Кубрат е по-желаният победител. Чисора нищо не поднася, няма развитие. Всичките му мачове са по един начин. При Кобрата виждаш, че има нещо променено, че мисли. Треньорите му успяват да го накарат да промени нещо", коментира Ранчев пред "Спортната джунгла".

ЗРЕЛИЩЕТО ПУЛЕВ - ЧИСОРА: БОКС НА СВЕТОВНО НИВО, НО С ИЗЯВЕН ФАВОРИТ!

"Съдийството няма да е толкова решаващо. Стига Кубрат да победи и да се държи достатъчно убедително на ринга, няма да го ощетят. Кубрат отдавна си е извоювал да се съобразяват с неговото име. Такъв боксьор като него не е лесно да го ощетиш. Всички ще гракнат след това срещу теб. Самите съдии и реферите печелят доста добре. Когато те обвинят, че си съсипал кариерата на боксьор като Кубрат, трудно ще те наемат след това отново", категоричен е треньорът. А ето какви съвети даде по-рано той на Пулев за мача.

Всички интересни информации, последни новини и мачът Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО следете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички