Фюри посочи условието за бой с Усик и обяви: Никога не съм искал абсолютната титла!


Фюри посочи условието за бой с Усик и обяви: Никога не съм искал абсолютната титла!
Снимка: Getty Images

2768 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри oцени вероятността да проведе битка с Олександър Усик за абсолютната титла в дивизията. Условието на британеца е да задържи голяма част от парите от хонорара за евентуалния сблъсък.

"Това някога било ли е мой приоритет? Някога казвал ли съм, че искам да бъда абсолютен шампион? Това винаги е била мечтата на една малка кучка, нали? Вижте, имам работа с Франсис Нгану.

Ако някой друг иска да се бори за безспорната титла, трябва да се съгласи на малък процент от хонорара, тогава можем да го направим. Но той иска голяма торба с пари, така че аз казвам "Не, благодаря", заяви Фюри пред "Fight Hub TV".

"Факт е, че Усик и екипът му бяха глупаци. Предложиха им битка на "Уембли", но това не се случи, така че продължихме напред. Това е всичко. Сега се бия с Франсис Нгану. Мисля, че той ще бъде по-голямо и по-трудно предизвикателство за мен от другите момчета. Всички са само боксьори. Този човек е нещо повече от просто боксьор", завършва "Циганския крал". А ето за колко пари Антъни Джошуа ще се навие да се бие с Фюри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички