Майк Тайсън за плесника на Уил Смит: Беше вълнуващо, не ме шокира


Майк Тайсън за плесника на Уил Смит: Беше вълнуващо, не ме шокира
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2308 0

Боксовите прийоми са присъсщи на много кино продукции. Филмите обаче често се различават от действителността. На героите биват предписвани характеристики, които не отговарят на истината.

Случаят с Уил Смит обаче далеч не е същият. Световноизвестният актьор се вживя в ролята си на лошо момче, макар и далеч от снимачната площадка. Той зашлеви шамар на водещия Крис Рок пред погледите на милиони зрители на Оскарите.

Ако има някой, който е перфектно запознат с точните удари, то това е Майк Тайсън. Легендарният боксьор с 50 победи в тежка категория, 44 от които с нокаут, разкри, че случката със Смит не го е шокирала, а дори е успяла да го впечатли.

"Беше интересно. Не знам дали е сметнал за нужно да го прави, но ако не се чувства шокиран, то и аз не съм", заяви "железния".

Тайсън от своя страна не изостава с раздаването на правосъдие дори след приключването на професионалната си кариера. Той се върна към момента отпреди месеци, когато наби дразнещ го пасажер в самолет.

"Не бях прав, не трябваше да се случва. Върнах се към примитивните си детски етапи. Бях просто раздразнен, напушен и бесен", призна боецът.

Видео от случката в самолета вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички