Майк Тайсън най-накрая даде обяснение за инцидента, в който наби мъж в самолет


Майк Тайсън най-накрая даде обяснение за инцидента, в който наби мъж в самолет
Снимка: Getty Images/Guliver

2959 0

Майк Тайсън призна, че е допуснал грешка, след като наби мъж, който го дразнеше по време на полет през април. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как натрапникът не спира да дразни легендата в бокса, а след това го замерва с бутилка с вода. Опитите му явно дават резултат, защото в края на видеото се вижда как Железния Майк му вкарва няколко удара. 36-годишният Мелвин Таунсънд не подаде оплакване. Тайсън обясни, че обикновено не се връзва на подобни опити да бъде подразнен, но в случая е било различно.

" Обикновено съм добър в тези неща. Но този път сбърках. Това не трябваше да се случва, върнах се към примитивните, детски етапи. Не трябваше да го правя, но бях подразнен, уморен, напушен и бесен. Така че, да, такива неща се случват", коментира Тайсън.

Редица звезди в спорта и в шоу бизнеса го защитиха и заявиха, че мъжът си е получил заслуженото. Тайсън няма да бъде наказван, след като властите обявиха случая за приключен. Легендата заяви, че ще се опита да не повтаря подобни случаи: " Не искам да наранявам никого."

Вижте още: Тайсън Фюри посочи хонорара, който би го върнал на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички