Майк Тайсън разкри кои световноизвестни личности го посещавали в затвора


Майк Тайсън разкри кои световноизвестни личности го посещавали в затвора
Снимка: Guliver/GettyImages

2983 0

Един от най-великите в историята в тежка категория на световния бокс Майк Тайсън се върна към един от трудните периоди в живота си. Боецът прекара 3 години зад решетките поради обвинение за изнасилване. Въпреки всичко той продължи да нокаутира противниците си още 10 години след случилото се.

Тайсън разкри за много интересни известни личности от близкото минало, които са го посещавали, докато излежавал присъдата си. Сред тях е и легендарният рапър Тупак.

"Те уважиха Тупак веднага щом влезе в стаята. Започнаха да го аплодират. Докато бях заключен, имах голям наплив от посетители - Би Би Кинг, Джеймс Браун, Уитни Хюстън, всички дойдоха. 
Флорънс Хендерсън също. Не мога да изброя колко много хора ми дойдоха на гости, когато бях там", сподели шампионът пред "NORE and DJ EFN".

Преди време Майк сподели, че в затвора всичко е опирало до уважение. Според неговите думи никой не се е страхувал от него и за това той се е отнасял така с другите, както искал те да се държат с него. Все пак той споделя случай, в който негов съкилийник го подразнил, което го принудило да си припомни годините на ринга.

Ето какво отговори Тайсън на въпрос, който вълнуваше целия боксов свят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички