Майк Тайсън в типичен стил: Защо на никой не му пука за моя з*дник??


Майк Тайсън в типичен стил: Защо на никой не му пука за моя з*дник??
Снимка: Guliver/GettyImages

3037 0

Едва ли Майк Тайсън е напълно доволен от завръщането си на ринга, след като доминиращото му представяне срещу Рой Джоунс Джуиниър не бе оценено от съдиите и битката между ветераните в тежка категория на професионалния бокс завърши при равенство. Разбира се, Железния прие с усмивка крайния изход и дори заяви, че е готов да продължи да се бие в демонстративни мачове и да използва парите за благотворителност. 

Един от най-забавните моменти от зрелището пък беше след края на боя между двамата. Докато даваха интервютата си, Тайсън привидно се ядоса, че журналистът и всички са се притеснявали как Джоунс ще издържи изобщо на ринга срещу него, въпреки че Тайсън не се беше качвал на ринга от 15 години, докато последният двубой на Рой е през 2018 година. 

"Хората се притесняваха, Рой, че може да пострадаш тази вечер. Наистина ли те беше страх, че нещо може да стане", каза журналистът, който беше бързо прекъснат от Майк. 

"Ей, защо никой не се притесни за мен. Аз не съм се бил от 20 години, той се би преди няколко години. Аз се притеснявах, че аз ще бъда наранен. Защо никой не се интересува от моя задник. Всички се притесняваха за неговия задник, а моя??

Не съм се бил от 15 години. Не съм никакъв Великан, аз съм си направо новобранец", каза Тайсън и развесели всички с поведението си. Видеото може да видите под статията, а как реагира Тайсън на равенството вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички