Изненадващата реакция на Майк Тайсън, когато научи, че не е спечелил


Изненадващата реакция на Майк Тайсън, когато научи, че не е спечелил
Снимка: Guliver/GettyImages

4778 0

Легендарният Майк Тайсън винаги е бил изключително колоритен на и извън ринга, макар и понякога лудата му глава да му е носела много тежки последствия. Както е известно, заради тежките удари на Ивендър Холифийлд той се ядоса и му отхапа ухото. В последния си професионален мач пък едва не счупи ръката на Кевин МакБрайд, усещайки че губи двубоя. 

Заради откачените неща, които върши на ринга, изведнъж феновете се притесниха какво може да се случи в момента, в който обявиха решението на съдиите и присъдиха равенство между Железния и Рой Джоунс Джуниър в демонстративния мач, изигран в Лос Анджелис рано тази сутрин. 

Тайсън буквално беше единственият, който имаше намерение да се боксира, нанесе двойно повече удари и над двойно повече силови удари, което се доказва в статистиката от битката. Това обаче не направи никакво впечатление на неофициалните рефери, които бяха бивши шампиони на WBC, и те дадоха скандални оценки за мача Тайсън - Джоунс. Но реакцията на Тайсън шокира всички. 

"Аз съм окей с това. Мисля, че спечелих двубоя, но нямам проблем с резултата", каза Тайсън с усмивка на лицето. "Доволен съм, защото забавлявах публиката и тя беше доволна от видяното". 

Реакцията на Джоунс беше далеч по-странна, като той обяви, че не е доволен от равенството, но пък е готов да го направи отново. В същото време дори по време на интервюто ясно си личеше кой е отнесъл повече бой, след като бившият шампион в 4 дивизии едва дишаше след мача. 

"Ей, ти пое всичко, с което те ударих. Уважавам това, което направи", каза още Майк. Какво още каза Майк Тайсън за мача и живота вижте в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички