Майк Тайсън също е човек, и на него му е позволено да се страхува (ВИДЕО)


Майк Тайсън също е човек, и на него му е позволено да се страхува (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3801 0

Въпреки уникалната си сила не трябва да се забравя, че и Майк Тайсън е човек и като всички останали той се нуждае от рамо, на което да поплаче. Майк Тайсън и плач? Звучи абсурдно, но неотдавна се появи видеоклип, в което той излива емоциите си на младежка възраст.

Във видеото може да се види как един от треньорите на Железния Майк - Теди Атлас, успява да успокои боксьора, когато той е на 15-годишна възраст преди важен за него мач.

По-късно става ясно, че на ранна възраст Тайсън се е страхувал от това да не бъде наранен и какво е можело да му бъде причинено по време на мачовете. Самият американец признава, че това понякога го е държало буден през дългите нощи.

"Страхувах се, защото тогава всеки се подиграваше с мен и ме биеше. Това се превърна в инстинкт. Хората правеха каквото си поискат с мен", коментира въпросното видео Тайсън в подкаста "The Joe Rogan Experience"

"Вродено ми е да не се чувствам безопасно. Това съм аз. С времето обаче развих едно странно самочувствие заради насилието и боевете ми на ринга", допълни Железния Майк

Теди Атлас взима Тайсън под своето крило, когато е още малък и го обучава в боксовото изкуство. По-късно нещата между тях се влошават след инцидент между Тайсън и роднина на неговия треньор. Днес обаче двамата са изгладили своята връзка и се разбират перфектно.

Звучи наистина налудничаво Тайсън да изпитва страх от своите опоненти. Разбира се, с времето нещата се променят и американецът се превръща в човека, който всява това чувство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майк Тайсън отново влезе в разправа с фен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички