Майк Тайсън разкри ключа към победата на Антъни Джошуа срещу Усик


Майк Тайсън разкри ключа към победата на Антъни Джошуа срещу Усик
Снимка: Getty Images

2629 0

Величието в световния бокс - Майк Тайсън, реши да даде безценен съвет на своя колега Антъни Джошуа преди британецът да излезе на ринга в реванша срещу Олександър Усик. 

Според Железния Майк - Антъни Джошуа трябва да бъде по-агресивен. Британецът трябва да използва силните си крошета, за да сломи украинския си опонент.

"Усик може да прави доста неща правилно. Притежава силен удар, работата му с крака също е отлична, а най-големият проблем за Ей Джей е това, че той е машина, която все още се учи, точно това го прави толкова страховит", заяви Майк Тайсън в подкаста "The Joe Rogan Experience".

"Джошуа не трябва да се страхува да рискува, той трябва да използва силните си крошета, да бъде по-агресивен, да не действа плахо. Видяхме какво се случи в първия мач и то не бе никак красиво за британеца", допълни още Железния Майк.

Определено Джошуа трябва да се вслуша в съветите на Тайсън, ако иска да си върне поясите в тежка категория. От другата страна обаче стои украинския звяр, който ще бъде готов на всичко да защити не само своята чест, но тази и на своята родина, която в момента води война с Русия. Двамата боксьори ще излязат на ринга в Саудитска Арабия на 20-и август.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Феновете едва разпознаха Дионтей Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички