Джошуа за конфликт със студенти: Питах ги само дали ще им хареса да им счупя челюстите


Джошуа за конфликт със студенти: Питах ги само дали ще им хареса да им счупя челюстите
Снимка: Getty Images

18284 0

Доскорошният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа говори за първи път след скандала със студенти през месец май, когато британецът ги заплаши да ги пребие след подигравателни коментари по негов адрес.

Видимо пияни студенти от университета Лафбъро виждат Ей Джей да минава покрай тях и започват да го обиждат, като му казват, че е избягал от мач с Тайсън Фюри. Джошуа се ядосва на коментарите, намира студентите и нахлува в апартамента им, за да им потърси сметка.

Сега Джошуа коментира случката по следния начин: "Казах на момчетата: "Вижте, тук съм, за да работя, а не да си играя." Показах им пълно уважение. Но ако искате да разменим думи, тогава съм съгласен."

Как Майк Тайсън се напуши и преби мъж в самолет

"Попитах дали ще им хареса, ако им счупя челюстите. Не исках да говоря за това по този начин, но наистина ми беше мъчно за другите ученици, на които тези момчета правят същото.

Жалко е за онези, на които им липсва смелостта да се обърнат към тях и да кажат, че постъпват грешно", каза Джошуа, цитиран от World Boxing News.

На Джошуа му предстои реванш срещу Олександър Усик, който му отне шампионските пояси в края на миналата година. Джошуа обаче научи тревожни новини от лагера на Усик, които определено трябва да го притесняват преди втория мач помежду им (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички