Тайсън призова: Гласувайте за Фюри за министър-председател на Великобритания!


Тайсън призова: Гласувайте за Фюри за министър-председател на Великобритания!
Снимка: Getty Images

1213 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри обяви напълно сериозно, че има планове да се опита да стане министър-председател на Великобритания. Фюри направи това признание по време на откриването на негов собствен ресторант на Острова.

И в миналото Фюри е разкривал за тези свои намерения, които сега потвърди. Той призова хората да гласуват за него, като се очаква да се пробва за държавния пост през 2030 година. 

"Гласувайте за Фюри"

"Искам да благодаря на всички, които дойдоха днес. И не забравяйте да гласувате за мен за министър-председател на Обединеното кралство. Гласувайте за Фюри", каза боксьорът.

"Искам да направя промяна за доброто на мястото, в което живея", твърди Фюри. "Вярвам, че ще успея заради влиянието, което имам върху хората от града", добавя Циганския крал.

Фюри не е първият боксьор с амбиции в политиката. Мани Пакиао също имаше мераци за президентския пост във Филипините. В последните години най-добрият български боксьор Кубрат Пулев също е свързван с политическа кариера, а неговият треньор Ибн Кейсън вярва, че Кобрата ще стане президент на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Новини

Лео и Лео, слушайте внимателно, ако искате да спечелите Световното първенство 2022!

Още в третия ден на Световното първенство 2022 зрителите станаха свидетели на огромна сензация. Отборът с...

Реклама
Най-четени новини

виж всички