Майк Тайсън предложил на зоопазач 10 000 долара, за да му даде да се бие с горила


Майк Тайсън предложил на зоопазач 10 000 долара, за да му даде да се бие с горила
Снимка: Getty Images/Guliver

3896 0

Един от най-великите боксьори на всички времена Майк Тайсън веднъж предложил на зоопазач 10 хиляди долара, за да го пусне в клетка да се бие с горила, която тежала над 135 кг. Това се случило през 80-те години на миналия век, когато Железния Майк бил в най-добрата си форма.

Тайсън и тогавашната му половинка Робин Гивънс си платили да влязат в зоопарка, след като бил затворил и така те били сами, нямало други посетители. Минали покрай горили, които се бият и имало алфа мъжкар, който тормозил другите. "Гениалната" идея веднага се зародила в главата на Майк и той попитал пазача дали може да го пусне да се бие с горилата и му предложил пари.

"Платих на човек от зоопарка да ни отвори само за мен и Робин, след като бяха затворили. Когато стигнахме до клетката с горилите, имаше една голяма, която тормозеше всички останали. Те бяха толкова мощни, но очите им издаваха невинност. Предложих на зоопазача 10 хиляди долара, за да отвори клетката и да ме остави да смачкам горилата. Той отказа" - разказва самият Майк.

А къде се намира сега боксьорът, който прекрати кариерата на Майк Тайсън?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама