Къде да гледаме двубоя между Майк Тайсън и Рой Джоунс Джуниър?


Къде да гледаме двубоя между Майк Тайсън и Рой Джоунс Джуниър?
Снимка: Guliver/GettyImages

15495 0

След повече от 15 години извън ринга легендарният Майк Тайсън шокиращо ще се завърне на професионалния ринг в тежка категория. Това ще се случи в нощта на събота срещу неделя, като "най-лошият човек на планетата", както беше познат нокаутьорът в най-силните си години, ще се изправи срещу Рой Джоунс Джуниър в зала "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис. За съжаление, няма да има фенове на 4-часовия демонстративен двубой. 

Гала вечерта носи името "Фронтова линия" и е част от лигата "Само легенди" на Майк Тайсън - проект, който той стартира наскоро. Съперникът му пък изобщо не смята да се "предава", след като Джоунс не просто е един от най-легендарните боксьори в средна и полу-тежка категория, но и за последно се е качвал на боксовия ринг само преди 2 години. През 2018 година той бие Скот Сигмън след единодушно съдийско решение. 

През 2005 пък беше последният двубой на Майк Тайсън, който тогава загуби от Кевин МакБърди след нокаут. Последната победа на Железния пък бе през 2003 година след нокаут в първия рунд срещу Клифърд Етиен. 

За радост на българските фенове на професионалния бокс, завръщането на Майк Тайсън ще бъде излъчено в български ефир, а телевизията е MAX Sport 2. Началният час на галавечерта е 04:00 българско време (очаква се двамата да се изправят на ринга около 5:45 - 06:00). Тези от вас, които нямат възможност да гледат, могат да следят Майк Тайсън срещу Рой Джоунс Джуниър НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички