Лошо: Джошуа е бил нокаутиран в един от спарингите преди реванша с Руис?

Британската суперзвезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, даде притеснителен сигнал преди реванша си срещу Анди Руис след няколко дни. Според "World Boxing News", Ей Джей е бил нокаутиран по време на спарингите, с които се подготвя за големия мач. Реваншът ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

Изданието обаче не съобщава кой е бил боецът, пратил на пода бившият световен шампион на 3 от най-важните федерации в бокса. Джошуа обаче е сменил няколко спаринг партньори по време на подготовката си. Сред тях са Албон Первизай, Том Литъл, Дерек Чисора, Андрю Табити и Тимъти Мотен.

Джошуа обясни защо е доволен, че боят с Руис е в Саудитска Арабия

Британската звезда в бокса тежка категория Антъни Джошуа призна, че е предлагал на Анди Руис различни места, където да проведат своя мач-реванш. ...

Припомняме, че преди първия мач с Руис, в който изгуби коланите си, Джошуа не беше в най-добрата си кондиция. Тогава тръгнаха слухове, че по време на тренировка той е бил пратен в нокдаун, но неговите представители опровергаха информацията. Въпреки това, засега няма потвърждение, че информацията този път е вярна. Вижте в този материал как британецът тренира за големия мач.

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите НА ЖИВО Антъни Джошуа - Анди Руис в SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!