"Лошият човек разпознава лошия човек": Макгрегър влезе с гръм, трясък и... походка за Джошуа - Хелениус (ВИДЕО)


"Лошият човек разпознава лошия човек": Макгрегър влезе с гръм, трясък и... походка за Джошуа - Хелениус (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5989 0

Наближава голямата битка Джошуа - Хелениус. Тя ще започне малко по-късно от предвиденото поради факта, че останалите мачове от картата се проточиха. Междувременно на галавечерта продължават да идват знатни личности.

Първият в историята световен шампион на UFC едновременно в две категории Конър Макгрегър влезе в типичния си показен стил. С походка и много изстреляни думи камерите го уловиха да крачи уверено към мястото си.

Той бе спрян зад сцената и за бързо интервю. "Хелениус е тегав човек също, така че... Но ще ви кажа нещо - Ей Джей е лош човек. Лошият човек разпознава лошия човек. Пожелавам им успех, надявам се на хубав двубой" - сподели ирландецът.

Срещата е изключително важна за бившия световен шампион при най-тежките в бокса. Той се цели в три победи през тази година, за да се насочи отново към световните титли. Първата бе постигната, а при нова такава при всяка вероятност ще срещне Дионтей Уайлдър в дългоочакван сблъсък, който трябва да се проведе в края на годината.

Дотогава обаче има време, а британецът има работа за вършене. Следете битката при най-тежките в бокса Антъни Джошуа - Роберт Хелениус НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички