Хелениус посочи слабото място на Джошуа и вметна: Имам 80 спаринг рунда с него


Хелениус посочи слабото място на Джошуа и вметна: Имам 80 спаринг рунда с него
Снимка: Getty Images

2535 0

Съперникът на Антъни Джошуа тази вечер - Робърт Хелениус, смята, че знае кое е слабото място на британския боксьор. Финландецът заяви, че сега е идеалният момент да се бие с него. Двамата бяха спаринг партньори през 2017 година.

"Ако Джошуа ме подценява, това е най-добрият сценарий, защото мисля, че ще го шокирам, когато се качи на ринга с мен. Джошуа е здрав боец. Той винаги е бил твърд, но мисля, че това е идеалният момент да се бия с него. Мисля, че неговата слабост е, че когато пусне удар, започва да се изнервя и да се страхува", обясни Хелениус пред "Boxing Scene".

"Джошуа чувства по-голям натиск. Може би си мисли, че ще излезе и ще ме зашемети, но аз се боксирам от 26 години. Бях спаринг партньор на Джошуа. Мисля, че спарингирахме близо 80 рунда заедно. Мисля, че той ще бъде изненадан от силата на моя удар.

Това беше преди години, но нашите спаринги все още ми дават представа за него. Мисля, че тогава спарингът беше равен. Разбира се, спарингирах с големите момчета в лагерите на Кличко, Фюри и Уайлдър. Спарингирах по целия свят, така че имам опит", каза още финландецът. А ето колко е голям залогът в мача за Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички