Къде да гледаме боксовия сблъсък Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа?


Къде да гледаме боксовия сблъсък Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа?
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

46380 0

Остават броени часове до боксовото зрелище на годината - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Двамата боксьори излизат на ринга на "Арена Уембли" в среща с много голям залог - четирите пояса (IBF, IBO, WBA, WBO), които в момента са притежание на британеца.

Кубрат Пулев - Антъни Джошуа е зрелището, за които всички в България нямат търпение и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. И, въпреки че то няма да бъде излъчено от родна телевизия, все пак ще има пряко предаване на зрелището. То ще бъде в стрийминг платформата DAZN, която държи правата за излъчване на Пулев - Джошуа. (Регистрирай се в DAZN тук).

ВАЖНА ПРОМЯНА: ЗАБАВЯНЕ В ПРОГРАМАТА - МАЧЪТ СЕ ОЧАКВА ДА ЗАПОЧНЕ ОКОЛО 00:30 ЧАСА БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ

Тъй като има много фенове, които се притесняват, че не могат да се абонират за двубоя, изготвихме подробен материал стъпка по стъпка как да гледате Пулев - Джошуа (последвайте линка). Още едно голямо предимство е, че срещата ще бъде с български коментар, който ще е дело на Огнян Георгиев и Камен Петров.

Както вече е известно, сблъсъкът ще бъде наблюдаван на живо от 1 000 зрители, които са се сдобили с билети за голямото шоу. Заради коронавирусната пандемия до последно не бе сигурно дали ще е възможно да бъдат допуснати, но все пак при строги мерки това ще се случи.

Заради ситуацията с Covid-19, Кобрата беше принуден да отлети за Лондон по-рано от предвиденото и да влезе в своеобразен "балон" - хотел, отделен за най-близките до него, в продължение на няколко дни. А какви закани се хвърлиха на кантара преди двубоя - може да видите в този материал.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ДА ГЛЕДАШ МАЧА ТУК

Ако не можете да гледате срещата на живо, може да следите НА ЖИВО Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички