Култово: Уейн Рууни ще тренира Фюри за сблъсъка с Усик


Култово: Уейн Рууни ще тренира Фюри за сблъсъка с Усик
Снимка: GettyImages

1963 0

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет - Тайсън Фюри, направи култов коментар, който прие общността да приема сериозно. "Циганският крал" обяви, че английска футболна легенда влиза в екипа му за предстоящия сблъсък с Олександър Усик.

34-годишният боксьор разкри, че става въпрос за бившия стрелец на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, който в последните години е футболен мениджър, а към момента е начело на Ди Си Юнайтед.

"Говорих с Уейн снощи и е настроен добре към идеята. Той е силен с дясната си ръка, но това трябва да се промени и да стане левичар. Ще привлечем Уейн в подготовката за двубоя срещу Усик", обясни Фюри пред британските медии.

"Това е много, много сериозно. Той ще дойде в лагера ми за четири седмици, за да ми помогне", добави боксьорът по адрес на Рууни, който е негов почитател.

Двубоят между Тайсън Фюри и украинеца Олександър Усик се очаква в началото на 2023 година. Украинецът е шампион в четири от петте версии в тежка категория и по този начин ще бъдат заложени голяма част от възможните титли.

Вижте съобщението на Фюри до английския национален отбор по футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички