Кубрат Пулев: Ще имам поне два боксови мача през 2022-ра!


Кубрат Пулев: Ще имам поне два боксови мача през 2022-ра!
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3772 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев разкри, че не се е отказал от бокса и няма намерение да го прави. Нещо повече - той планува да проведе поне две битки през 2022 година. Пулев обаче не потвърди, че съперникът, срещу когото ще се изправи на ринга догодина, е Джоузеф Паркър.

"Не се знае кой ще е следващият ми съперник, преговаряме за боксов мач с добър боксьор от топ 10-15 в категорията. Мачът може би ще бъде в Щатите. Не потвърждавам за Паркър, тъй като не сме коментирали евентуална наша битка и мениджърите ни не са я обсъждали. Аз съм готов, с всеки един мога да се състезавам", заяви Кобрата пред БНТ1.

"През 2022 година ще имам може би поне два мача. Чувствам се здрав, контузията отмина, при това като магия. Отмина изведнъж, както не минаваше и това се дължи на вярата", допълни боксьорът. Той посочи също, че не се е отказал и от новото си приключение - "Triad Combat".

"Залагат голямо бъдеще на този спорт. За мен е чест, че ме избраха да съм първия състезател в свръхтежка категория", споделя той. Ето кой ще е следващият му съперник на триъгълния ринг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички