Кубрат Пулев с послание по време на тренировка в преспите на Витоша (ВИДЕО)


Кубрат Пулев с послание по време на тренировка в преспите на Витоша (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

6108 0

Кубрат Пулев продължава своята подготовка за боксовия мач за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа. Въпреки извънредното положение в страната Кобрата тренира в снежните преспи на Витоша, където калява своя дух и воля за победа. 

Пулев побяга из заснежените пътеки над София, а освен това засне видео, което впоследствие публикува във Фейсбук. В него българинът отправя любопитно послание. Ето какво каза Кобрата: "Всички комплекси се лекуват ето тук. Комплекси и всички интелигентни, умни хора, но объркани... Мамини, татини синове, дъщери, ей тук е лечението! Редовно тук. Да излекуваме комплексите, български... Да избистрим мислите от кражбата, пошлостта, схемите, ей тук! Трудностите... Да победим себе си."

Кубрат Пулев се очаква да се боксира с Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм. В момента почти всички спортове на Острова са отложени за месец заради епидемията от коронавирус, но всички се надяват, че вирусът ще бъде овладян час по-скоро, а двубоят между Пулев и Джошуа няма да бъде отлаган.

В края на януари Кобрата публикува видео от друга своя тренировка, но по време на тренировъчния си лагер на високопланинската база на Белмекен (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички