Кубрат Пулев с обръщание към Джошуа след успеха и факторът, който ще го направи шампион

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев веднага отбеляза победата на Антъни Джошуа срещу Анди Руис, използвайки личния си профил в Twitter.  Българинът поздрави Ей Джей за успеха, като му напомни, че трябва да се бие с него и отправи сериозна закана към световния шампион.  

"Искам да поздравя Ей Джей и Един Хърн за това, че си върнаха титлата и очаквам с нетърпение да срещне Ей Джей в следващия мач, както IBF разпореди. Резултатът този път ще е различен, гарантирам го!", написа Кобрата.

Джошуа и Хърн отговориха на въпроса ще се бие ли Антъни с Пулев и Усик

Антъни Джошуа все още не се беше насладил напълно на факта, че си върна световните титли в тежка категория на IBF, WBO и WBA, когато стана ясно, ...

"Радвам се, че ме приема с пренебрежение, защото ако Джошуа победи, ще трябва да му дам урок. Когато има пренебрежение, това означава, че има подценяване от другата страна", пък сподели българският боксьор в ефира на "Диема Спорт 2". 

Както е известно, Пулев е задължителен претендент на IBF, а Джошуа трябва да защитава титлата си срещу него. Има вероятност обаче Антъни Джошуа да предпочете да загуби тази титла, ако британецът уговори мач с победителя от сблъсъка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Другата опция пък е да предпочете защита на WBO срещу Олександър Усик. За този двубой дори вече има поставен срок

Още по темата

Please select answer!