Кубрат Пулев потвърди кога се качва на ринга за следващия си двубой


Кубрат Пулев потвърди кога се качва на ринга за следващия си двубой
Снимка: БГНЕС

7508 0

След месеци на слухове и спекулации, Кубрат Пулев лично потвърди датата на следващата си битка. Както ден по-рано беше обявено, българският топ боксьор ще се бие на 9-и ноември, а отново битката ще бъде на американска земя и в неудобно за българските зрители фенове. 

"Чувствам се отлично. Следвдащият ми мач ще бъде на 9 ноември в Калифорния и след това очаквам победителя от мача между Руис и Джошуа", отсече Пулев пред журналиста с прякор "The Schmo". 

"Напълно готов съм! Готов съм и да стана шампион в тежка категория на световния бокс. Съвсем скоро хората ще видят, че новият световен шампион ще бъде Кубрат Пулев", допълни българинът, който за последно се би през март, нокаутирайки Богдан Дину в зрелищен мач в Лос Анджелис. 

Все още съперникът на Пулев не е ясен, но ще бъде по-добър от румънския му опонент преди половин година. Идеята на Top Rank е да вдигнат допълнително профила на Кобрата, за да добие допълнителна популярност преди потенциалния сблъсък за световната титла на IBF. Кой е изборът на  Пулев между Анди Руис и Антъни Джошуа четете в тази статия на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички