"Boxing news 24": Феновете не искат да гледат Джошуа/Руис срещу Пулев


"Boxing news 24": Феновете не искат да гледат Джошуа/Руис срещу Пулев
Снимка: БГНЕС

14882 0

Няма много фенове на бокса, които искат да видят мач между победителя в реванша Антъни Джошуа - Анди Руис и претендента за титлата на IBF Кубрат Пулев. Това твърди изданието boxingnews24.com. То цитира промоутъра на българина Боб Аръм, който обаче заявява увереност, че именно срещу клиента му ще е следващият мач на победителя от голямия бой в тежка категория.

Според boxingnews24.com, феновете на бокса искат да видят Джошуа или Руис срещу шампиона на WBC бой за обединение на всички титли в тежка категория. Друг добър вариант за тях би бил Джошуа/Руис срещу Тайсън Фюри. "Трудно е да си представим, че IBF ще попречи на битка за безспорното лидерство в тежка категория,. Има много по-голям интерес от страна на феновете да видят такава битка, отколкото да видят победителя от Джошуа - Руис да направи обикновена защита на титла срещу 38-годишния Пулев", твърди изданието.

Според автор на боксовия портал, Аръм обаче е сигурен, че мачът на 7-ми декември отново ще бъде спечелен от мексиканеца. Той също така е убеден, че следващата битка на Руис ще бъде срещу Пулев. А кой ще победи в мача Джошуа - Руис според Кобрата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички