Кубрат Пулев разкъса плакат на Тайсън Фюри и го нарече "клоун" (ВИДЕО)


Кубрат Пулев разкъса плакат на Тайсън Фюри и го нарече "клоун" (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

16180 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев продължи вербалната война с Тайсън Фюри. Двамата на няколко пъти вече се "захапаха" в свои изказвания, като сега дойде ред българинът да покаже гнева си.

Българинът си позволи да обиди Тайсън Фюри пред "boxingnews24.com", като нарече британецът "клоун". Интервюто бе направено в тренировъчна зала на "Top Rank" в САЩ, а преди да стартира изказването си, Кобрата дори скъса един плакат на Циганския крал, който бе залепен на стената.

"Гледайте го този! Прилича ми на клоун! Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун! Този плакат не е за тази зала. Тук са тренирали толкова големи имена. Майк Тайсън... Фюри няма място тук!

Гледах мача му на живо. Той не показа нищо особено, има само една голяма уста. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада.

Той само плямпа и не уважава другите боксьори. Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, се би 12 рунда. Тайсън Фюри е само едно плямпало!".

А как Ото Валин разцепи веждата на Фюри и след това бръкна в раната на британеца може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички