Кубрат Пулев посочи какви "забранени субстанции" приема


Кубрат Пулев посочи какви "забранени субстанции" приема
Снимка: Gulliver/Getty Images

2496 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев разкри какви "забранени стимуланти" взема. Той сподели, че българската природа, конкретно красотата на Витоша, го зарежда най-много и му помага да се подготви за предстоящия му мач. Както е известно, на 27 ноември българинът ще се бие на Triad Combat в Тексас срещу американеца Франк Мир.

"Тренирам на Витоша минимум веднъж седмично. Природата тук е невероятна и ме зарежда много. Повечето хора си казват: "Този взема някакви забранени субстанции", но това са моите забранени субстанции: дърветата, природата, зеленината българска. Няма по-хубаво нещо и по-голяма химия. Ето това е любовта, рай", заяви Пулев пред "Нова".

Той обяви, че се чувства зареден около 2 седмици преди битката в Тексас и че едва наскоро му е отшумяла стара контузя в рамото, която го е тревожила. А ето защо съперникът на Кубрат на Triad Combat е бил сменен, при това 2 пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички