Кубрат Пулев няма да присъства на зрелището Джошуа - Руис 2


Кубрат Пулев няма да присъства на зрелището Джошуа - Руис 2
Снимка: БГНЕС

3850 0

Българският топбоксьор Кубрат Пулев няма да присъства на живо на мача-реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис в Саудитска Арабия, съобщава bTV. Двубоят е на седми декември, като се очакваше Пулев да е сред ВИП гостите на събитието. В последния момент обаче той се е отказал да пътува, а причината за това е брат му Тервел.

На 14 декември по-малкият брат на Кобрата ще проведе най-сериозната си битка като професионалист. На галавечер в Пловдив той ще се боксира за международната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA). Негов съперник ще бъде американецът Дешон Уебстър.

Кубрат иска да бъде близо до брат си и да го подкрепи преди важния мач. Иначе, Кобрата искаше да види зрелището Джошуа - Руис 2 на живо, тъй като ще се изправи срещу победителя не по-късно от май 2020 година. Причината за това е, че бългаинът е задължителен претендент за титлата на IBF, която, заедно с тези на WBA и WBO ще бъде заложена в битката. А при какви условия Пулев може да се бие за титлата още през февруари догодина вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички