Еди Хърн отново зачеркна Кубрат Пулев: Следващият двубой на Джошуа ще е с Уайлдър


Еди Хърн отново зачеркна Кубрат Пулев: Следващият двубой на Джошуа ще е с Уайлдър
Снимка: Gulliver/GettyImages

7555 0

Еди Хърн за пореден път пренебрегна Кубрат Пулев, като обяви, че българинът не попада в сметките на Антъни Джошуа, поне в скоро време. Според него организаторите от Саудитска Арабия ще искат следващия боксов двубой на Джошуа да бъде срещу Дионтей Уайлдър, а мач с Кобрата няма да предизвика интерес.

"Смятам, че от там ще натиснат за двубой между Джошуа и Уайлдър. Това е боят, който от Саудитска Арабия искат. Не искам да проявявам неуважение към Пулев, но не можем да кажем: "Нека Джошуа се бие просто с някого и да го доведем в Саудитска Арабия." Мисля, че мач с Уайлдър има по-голям шанс за Саудитска Арабия", заяви Хърн.

"Джошуа не е се бил вече близо 2 години във Великобритания и евентуален мач с Пулев по-скоро би се провел там. Естествено, винаги остава тръпката от нов бой в "Медисън Скуеър Гардън", въпреки лошия спомен. Сега обаче мисля единствено за боя в събота и не гледам в бъдещето. Единствено към победа в събота".

Кобрата е задължителен претендент на IBF и очаква победителя от реванша между AJ и Анди Руис, като от федерацията вече обявиха, че няма да дадат нова отсрочка за провеждането на задължителната защита бъде. Има вариант титлата да бъде овакантена, а българинът ще се бие срещу следващия в ранглистата на IBF (или опонент, излъчен след бой между двама боксьори, определени от федерацията). Реваншът е на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

А защо последният мач на Кобрата е бил заплашен от прекратяване вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички