Ще повлияе ли отново коронавирусът на Антъни Джошуа - Кубрат Пулев?


Ще повлияе ли отново коронавирусът на Антъни Джошуа - Кубрат Пулев?
Снимка: Instagram

1861 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново изрази увереност, че двубоя му с Кубрат Пулев ще се проведе, въперки че премиерът Борис Джонсън обяви във вторник по-строги мерки срещу разпространението на COVID-19.

"Със сигурност съобщението на Борис Джонсън е огромно предизвикателство за всички в спорта. Нашето намерение сега е да продължим с всички планирани събития. Без публика, а дори и с малко такава, загубите ни ще са големи, но ние продължаваме да работим, за да спазим графика си. Това включва и Джошуа", заяви Хърн.

"Следващата битка на Ей Джей ще се състои през декември. Имаме два варианта - да отменим двубоя и да не се бием, или пък да го направим, вероятно без публика. Все още се надяваме, че до декември публиката ще се върне в залите, но сега не можем да планираме това. Мина цяла една година, откакто Антъни Джошуа се би с Анди Руис, а това е много време. Ей Джей иска да се бие, така че отказ от мача с Пулев не влиза в плановете ни”, завърши мениджърът. А какво е зловещото желание на Джошуа да стори с Пулев на ринга вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички