Кубрат Пулев: Аз съм роден ваксиниран и си нося ваксината навсякъде


Кубрат Пулев: Аз съм роден ваксиниран и си нося ваксината навсякъде
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4467 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев коментира темата за ваксинирането срещу COVID-19. Боксьорът изкара вируса няколко седмици преди мача си с Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория в края на 2020-а. Сега той не даде конкретен отговор дали е ваксиниран, но заяви, че в България има разединение по темата, защото обществото не е информирано.

"Защо е разединението? Ами защото обществото не е информирано. Защото няма кой да излезе и да го информира. Защото (политиците) ги интересува какво да откраднат. Ето това е болността на политическата система в България. Ако обществото бъде информирано, никой няма да се плаши, никой няма да се страхува", заяви Пулев пред БНТ.

Попитан на коя доза е, Кубрат отговори шеговито: "Нямам доза. Аз съм роден ваксиниран и си нося ваксината със себе си навсякъде и така ще остана. Защото в крайна сметка човек трябва да бъде позитивен, да бъде вярващ. Ако човек е достатъчно интелигентен, той ще знае, че всичко зависи от него."

Кобрата коментира и последния си мач срещу Франк Мир. Пулев не е можел да повярва как Мир е останал на краката си след нокаута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички