Кубрат към журналист: Дай ми камерата си! Той му отвърна: Ела си я вземи! (ВИДЕО)


Кубрат към журналист: Дай ми камерата си! Той му отвърна: Ела си я вземи! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3275 0

След по-малко от месец най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев отново ще се качи на ринга, за да премери сили с един от най-опитните боксьори в тежка категория Дерек Чисора. Двамата вече проведоха съвместна пресконференция за предстоящия сблъсък, която бе съпроводена с много шеги и закачки.

Кобрата показа, че може да прави шоу и опита да "разчупи" атмосферата на пресконференцията с колоритни коментари. След като българинът и Чисора застанаха лице в лице, последва мъжко ръкостискане, усмивки и размяна на реплики, които си останаха помежду им.

Чисора към Пулев: "Виждаш ли това момче - не му давай интервюта!"

В един момент Чисора побутна Кубрат и му посочи един от журналистите в публиката. "Виждаш ли това момче? Не му давай никакви интервюта", каза Чисора, сочейки към журналист, който ги снима с камера. "Той вече ми даде интервю", побърза да каже журналистът.

Отговорът на Кубрат не закъсня: "Дай ми камерата!". Журналистът обаче нямаше такова намерение и шеговито му отвърна: "Ела и си я вземи". Коментарът първоначално убягна на Кобрата, но Еди Хърн и Дерек Чисора се погрижиха за това българинът да узнае какво му е казал журналистът.

Кобрата отвърна с многозначителното "easy, easy" (в буквален превод "леко, леко"), а след това побърза да приключи пресконференцията, като благодари на всички и слезе от сцената. Вижте любопитната случка във видеото по-долу.

Иначе по време на пресконференцията Кубрат призова Чисора да говорят по-малко, че "да не се срамим после" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички