Обявиха цените на билетите за боксовия реванш между Кубрат Пулев и Дерек Чисора


Обявиха цените на билетите за боксовия реванш между Кубрат Пулев и Дерек Чисора
Снимка: http://kubratpulev.com

2935 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще се качи на боксовия ринг след само месец, а негов съперник ще бъде един от най-сериозните боксьори в тежка категория - Дерек Чисора. Това ще бъде втора битка между Кобрата и Чисора, след като през 2016-а българинът го победи в изключително оспорван сблъсък.

Втората битка между Пулев и Чисора ще се състои в зала "О2 Арена" в Лондон, като съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за самия мач, който е на 9 юли. Цената на билетите за боксовата галавечер варира между 40 и 400 паунда, обявиха организаторите от Matchroom.

Пропуските за боксовия спектакъл са разделени в пет подкатегории - 40, 50, 100, 200 и 400 паунда, като най-скъпите са предвидени за ВИП сектора. Мачът се очаква да привлече сериозен интерес, тъй като и двамата боксьори искат да се докажат, че има още какво да дадат на дивизията.

Чисора е в серия от три поредни загуби, но те дойдоха срещу двама топ боксьори - действащият световен шампион Олександър Усик и бившият шампион Джоузеф Паркър, който го победи на два пъти. Кубрат пък има само две загуби на професионалния ринг в кариерата си - и двата пъти в мачове за световната титла срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Всичко за боксовия мач Кубрат Пулев - Дерек Чисора следете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички