Чисора: Пулев да чака война, гарантирам му нокаут!


Чисора: Пулев да чака война, гарантирам му нокаут!
Снимка: Lap.bg/Ilian Telkedjiev

2045 0

 

Британският боксьор Дерек Чисора се показа много амбициран за реванша си срещу Кубрат Пулев на 9 юли. Той заяви, че гарантира нокаут срещу българина и война на ринга.
"Какъв е планът ми? Война! И двамата знаем, че това е планът. На 9 юли ще започнем от 13-ия рунд. Предишният противник на Кубрат не беше на високо ниво, аз съм нещо съвсем различно. Феновете ме карат да се вълнувам и понякога забравям стратегията си преди срещата, а като удари първият гонг, отивам на война. Гарантирам, че ще го нокаутирам", каза британецът на пресконференцията преди мача.
"Загубил съм толкова много битки, но съм и печелил. За мен няма значение, аз просто искам да се съревновавам не само на ринга, но и в тренировките в залата. Още съм гладен и още искам да радвам хората със стила си. Не изпитвам нужда да се харесвам на някого и да продавам някакъв продукт, който никой не иска. Затова не се пазя в битките, а се старая да съм атрактивен и да съм в добра форма", каза още Чисора.

Британският боксьор Дерек Чисора се показа много амбициран за реванша си срещу Кубрат Пулев на 9 юли. Той заяви, че гарантира нокаут срещу българина и война на ринга.

"Какъв е планът ми? Война! И двамата знаем, че това е планът. На 9 юли ще започнем от 13-ия рунд. Предишният противник на Кубрат не беше на високо ниво, аз съм нещо съвсем различно. Феновете ме карат да се вълнувам и понякога забравям стратегията си преди боя, а като удари първият гонг, отивам на война. Гарантирам, че ще го нокаутирам", каза британецът на пресконференцията преди мача.

"Загубил съм толкова много битки, но съм и печелил. За мен няма значение, аз просто искам да се съревновавам не само на ринга, но и в тренировките в залата. Още съм гладен и още искам да радвам хората със стила си. Не изпитвам нужда да се харесвам на някого и да продавам някакъв продукт, който никой не иска. Затова не се пазя в битките, а се старая да съм атрактивен и да съм в добра форма", каза още Чисора. А ето какво каза на пресконференцията Кубрат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички