Кобрата: Дерек е труден противник, но аз съм по-добър, отколкото когато го бих


Кобрата: Дерек е труден противник, но аз съм по-добър, отколкото когато го бих
Снимка: Getty Images

3912 0

 Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че Дерек Чисора ще се изправи срещу една подобрена негова версия в сравнение с предишната битка между двамата. Британецът и родната звезда се срещат на ринга в Лондон на 9 юли.

"Първо, искам да кажа на Дерек, че изпитвам респект към него, защото винаги се изправя срещу трудни опоненти, като мен, какъвто беше и последният му съперник. Никога не изпитва страх да се бие с който и да е. Затова го уважавам. Готов съм и затова се изправям срещу него", започна Пулев на пресконференцията преди двубоя.

"Последният ми противник - Джери Форест, има подобен на Дерек стил. Този мач беше за мен като голям спаринг, защото съперникът не ме нарани, не успя да направи нищо против мен. Бих го лесно. Дерек е труден противник, сега, няколко години след като го победих, се чувствам по-добър. Научих много, натрупах опит от битки, сега съм с повече опит от преди", продължи Кобрата.

Родната звезда говори и за битката си с друг клиент на Еди Хърн - Антъни Джошуа. Той сподели, че преди мача е изкарал коронавирус, за което не е казал на никого. Че затова не е провел достатъчно спаринги. "Не бях подготвен за този мач, но това си е само и единствено моя грешка. Сега съм добре, сега съм тук, за да се бия с моя приятел Дерек", каза още боксьорът. А ето какви са цените на билетите на Чисора - Пулев 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички