Кристиано Роналдо се отдава на втория си любим спорт, ще подкрепи Нгану срещу Тайсън Фюри (СНИМКИ)


Кристиано Роналдо се отдава на втория си любим спорт, ще подкрепи Нгану срещу Тайсън Фюри (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1935 0

Франсис Нгану прекара известно време с Кристиано Роналдо само дни преди най-голямата битка в кариерата си. "Хищникът" е в Саудитска Арабия, където тази седмица ще се сблъска с шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри. За Нгану това ще е дебют в професионалния бокс, след като приключи с успешната си кариера като ММА боец.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Бившият шампион на UFC в тежка категория е в Саудитска Арабия през последните две седмици, подготвяйки се за най-големия момент в своята кариера в бойните спортове.

Силна подкрепа за Нгану

И в крайна сметка стигна до няколко срещи с португалския мегазвезда Роналдо след победата на Ал Хилал с 4:3 над Ал-Духаил в сряда. Нгану сподели поредица от снимки със себе си и Роналдо в социалните мрежи, като на тях присъстваха и майка му и брат му.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Неговото послание към публикацията беше: "Радвам се да те видя и  тази седмица, братко. И благодаря, че покани мен и семейството ми на мача на Ал Насър".

А след това 36-годишният Нгану потвърди, че бившата звезда на Манчестър Юнайтед и петкратен носител на "Златната топка" Роналдо ще присъства на битката. Той продължи: "Ще се видим в събота", с хаштаг за боя с Фюри. Не тайна, че бойните изкуства привличат много Роналдо и не веднъж е споделял, че дори предпочита да ги гледа пред футбола. А наскоро даде изключително скъп подарък на Нгану.

Това е поредното спортно събитие, което ще бъде в Саудитска Арабия, като Нгану вече хвърли сериозни закани към съперника си. Кога, къде и от колко часа може да следите двубоя - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички