Кубрат Пулев: Нямам нищо лично срещу Джошуа, целта си остава световната титла


Кубрат Пулев: Нямам нищо лично срещу Джошуа, целта си остава световната титла
Снимка: Getty Images

2480 0

Българският боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред "BTV" в дните преди повторната си битка с Дерек Чисора, която ще се проведе на 9 юли в Лондон. Кобрата заяви, че е подобрил играта си в защита и се заяде леко с 38-годишния си опонент:

"Подобрил съм някои неща в защитата. Подобрил съм някои разбирания за самата игра. Много неща съм подобрил. Моят треньор Ули Вегнер винаги ми е казвал: "Само защитата да е бетон и оттам нататък ставаш непобедим", започна Пулев и се обърна към Чисора:

"Всички оценяват, че си добър боксьор, опасен боксьор, обаче прекалено много говориш. Вика: "Гарантирам, че ще го нокаутирам". Казвам: "Ти и предния път гарантираше, и за другите противници гарантираше, пък те биха". Трябва да си си научил урока. Въпросът е на 9 юли какво ще се случи".

41-годишният софиянец говори и за бъдещето си след битката с Чисора, признавайки, че все още мисли за световната титла:

"Да нямаме контузии и аз, и Чисора. Да има победа. След което към края на годината защо не и мач за световната титла?! Моето желание и най-голяма радост биха били да зарадвам българите и българския народ в тези трудни моменти".

"Нямам нищо лично срещу Джошуа. Това би било най-добре. Би било сбъдната мечта. Дори да не се получи така, да бъде друг развоя, това няма значение. За мен целта си остава световната титла. Мисля, че вече от третия път ще я взема", завърши Кубрат Пулев.

*Още новини за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички