Злорад Джошуа: Разрязах лицата на няколко човека, на Пулев сцепих устната


Злорад Джошуа: Разрязах лицата на няколко човека, на Пулев сцепих устната
Снимка: Gulliver/Getty Images

8087 0

Звездата в тежка категория Антъни Джошуа призна, че обича да вижда последиците от своите удари върху лицата на своите съперници. Той разкри, че е бил доволен от факта, че в своята битка срещу Кубрат Пулев през 2020 година е разцепил устната на българина.

Джошуа заговори по темата на съвместната си пресконференция с Олександър Усик, срещу когото му предстои реванш през август. В първата битка между двамата, в която победител беше украинецът, Ей Джей му направи аркада над дясното око.

"Прическата на Усик сега е различна и той има белег над окото. Мислех си за преди, разрязах лицата на няколко човека: Пол Бътлин, Усик, разцепих устната на Пулев. Харесвам тези неща. Никога не съм имал стил, просто се адаптирах", заяви боксьорът пред журналистите.

"Една от силните ми страни беше моята сила, но винаги съм искал да вървя по този път да бъд чист боксьор, който удря, а него не го удрят, особено ако искам да имам дълга и успешна кариера", допълни британецът.

Припомняме, че в битката му срещу Пулев Джошуа го нокаутира в деветия рунд. А ето какво каз Кобрата за Джошуа, говорейки за целите си на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички