Когато Майк Тайсън стана твърде емоционален и прекъсна интервю (ВИДЕО)


Когато Майк Тайсън стана твърде емоционален и прекъсна интервю (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

5294 0

Трудно е да си представим как човек с прякор "Железния Майк", който се е показал като истински звяр на ринга, ще бъде толкова емоционален в даден момент, че учтиво ще помоли интервюиращия го да го остави, след което сам ще напусне. Именно това се случва с Майк Тайсън обаче.

През 2009 година неговата дъщеричка Екзодъс умира, след като случайно се оплита и задушава във въже. Тайсън дава интервю след време, като говори за инцидента. Постепенно се вижда как той се разстройва, като в даден момент не издържа и прекратява разговора.

11 дни след смъртта на дъщеричката си той се жени за трети път, но това е било планувано предварително и датата е останала непроменена. Той има нови две деца от Кики Тайсън - третата му съпруга.

Невероятно е да видиш "най-опасния мъж на света" (както е определян Тайсън в най-добрите си години) да бъде толкова уязвим от думите. Вижте случаят отпреди над 10 години във видеото по-долу. А как се случва така, че последният, който победи Майк Тайсън на ринга, в момента е... дървосекач?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички