Тервел Пулев: Удържаха ме да не вляза на ринга на боя между Кубрат и Чисора


Тервел Пулев: Удържаха ме да не вляза на ринга на боя между Кубрат и Чисора
Снимка: LAP.bg

16297 0

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, разказа неизвестни неща от последната битка на Кобрата - тази срещу Дерек Чисора. По-малкият от братя Пулеви разказа, че винаги, когато е в ъгъла на Кубрат, му се иска да нахлуе на ринга.

"Винаги ми се е искало да нахлуя на ринга. Това е по-силно от мене и може би досега само охраната го е предотвратявала. Дори и сега на мача с Чисора постоянно ме дърпаха за краката, защото почти се бях мушнал под най-долното въже и те само ме държаха за единия крак, тъй като исках да вляза по-навътре, да му говоря, да ме чува. А залата беше по-шумна, подкрепата на домакините беше сериозна и това ни пречеше да сме в контакт", разказа Тервел пред "Нова".

"На мача в Лондон имаше ситуации, които бяха инфарктни, течеше му обилно кръв от аркадата, което му пречеше да вижда, дори плюеше кръвта, защото тя му се стичаше до устата. И в желанието ми да съм вътре - възникна проблем, но всичко беше наред", допълни Пулев. А ето точните думи, с които Тервел опитал да върне Кубрат в битката с Чисора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички