Кобрата: Фюри ми е безразличен, тежка е царската корона


Кобрата: Фюри ми е безразличен, тежка е царската корона
Снимка: БГНЕС

2520 0

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев разкри очакванията си за предстоящия сблъсък с Хюи Фюри в събота в зала "Арена Армеец". 

"Не трябва да губя, защото искам да оправдая вашите очаквания. Боксирам за вас, боксирам за България. Радвам се, когато направим нещо в България, защото ние не сме нищо по-различно от другите народи, даже напротив. Обичам ви всички. Мачът ще бъде зрелищен, защото противникът е много добре подготвен. В България сме и трябва наистина да победя", заяви Пулев  по време на откритата тренировка, която се проведе днес.

"На първо място винаги благодаря на публиката и българския народ за цялата подкрепа. Ще бъде един наистина труден мач и не се знае кой ще победи. Аз съм подготвен силно, здраво и смятам, че трябва да победя. Публиката ще бъде невероятна, подкрепата ще е такава и затова казах на хората, че ги обичам", сподели още Кобрата пред  Diema Sport 2.

"Безразличен ми е Фюри, не мога да лъжа, той за мен е един противник, едно препятствие, което трябва да мина. Аз съм готов да се сбием с него тук, но публиката ще му се стовари на главата и затова той дори не си го и помисля.

БАЩАТА НА ФЮРИ: ПУЛЕВ Е ЛИСИЦА

На пресконференции, на кантар съм зареден енергийно, че нямам търпение да изляза да се бияЩе бъде зрелищно шоу и ще остане в историята и в спомените им, защото това наистина е хубав спомен. Тежка е царската корона, но знаете, че аз обичам предизвикателствата, а това ще е наистина сериозно за мен. Надявам се да се справя с него."

Междувременно станаха ясни и всички мачове, които ще подгряват голямата битка. Ето кои са те.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама